Aktuellt

 Hvis noen opplever problemer med å lese noen av menyene e.l, kan dere prøve å trykke på symbolet vist på bildet. Da skal alt fungere:-)

 

  Omsider fikk jeg lagt ut et par nye puter. Friske og freidige i deilig, deilig lin. Se i puter. (20.02.19)

 

 

  Klassikeren! En smal og en litt bredere løper med innslag i ubelika lin. Les mer:-) (05.12.18)

 

 

 Egen "juleside" åpna. Her ser dere enkelt smakebiter på julerelaterte produkter. (05.12.18)

 

 

Jeg har lagd en liten miniutstilling på vevloftet mitt nå. I tida fram mot jul kommer jeg til å være der på gitte tidspunkt, og ønske meg besøk;-). Da blir det nok fort vekk mulighet for litt besøksrabatt hvis du finner noen du ønsker å kjøpe. Følg med på facebook (høyreklikk for å åpna linken) for å holde deg oppdatert på når jeg er tilstede. Ellers er det bare å ta kontakt, så kan vi avtale besøk også. Det er ikke så veldig skummelt:-) (27.11.18)

 

 

  To nye sjal lagt ut i sjal og skjerf. Lett, blank, ubeskrivelig SILKE! (24.10.18)

 

 

  Et par nye Knytefrie leter etter nye eiere. Se mer i Sjal og skjerf. (08.10.18)

 

 

Nytt lilla sjal. Ta en kikk i sjal og skjerf:-) (23.04.18)

 

 

 

   Lagt ut litt nytt. Ta en titt på skjerf, puter og løpere:-) (28.02.18)

 

 

 

 Rydder litt i hjemmesida. Noen små endringer, og har først og fremst laget en liten restekasse. Her legger jeg f.eks ting jeg har hatt veldig lenge. Ta en titt, her er det mulig å gjøre et godt kjøp:-) (22.01.18)

 

 

Da skriver vi jammen meg 2018. For min del har det vært en rar overgang fra det forrige året, med to dødsfall i nær familie. Både skyttelen og livet forøvrig går imidlertid videre, så det er ingen grunn til å henge med nebbet. Jeg har fått et veldig interessant oppdrag til en dekorativ tekstil som kommer til å ta det meste av tida i vevstua framover (dvs en dag i uka...), så det blir nok produsert lite annet. Følg med på facebook: https://www.facebook.com/Guro-Buttingsrud-Design-vev-400869360046681/  -Der blir det litt oppdatering på det meste:-) (15.01.18)

 

 

 Litt annerledes enn de andre, men disse toppene får lov til å bo på sjal og skjerf-sida enn så lenge. De er laget av silke og økologisk ull, og er helt utrolig myke og deilige, og akkurat passe varme og elegante:-) (15.12.17)

 

 

  Dekkeløpere og små kvadratiske duker i halvdreiel er løs! Foreløpig holder de seg på sida si, men de er klare for nye hjem:-) (27.11.17)

 

 

 

  Tre nye puter lagt ut. Kikk i vei:-) (20.11.17)

 

 

 

 

   Smale løpere for ventetid og høytid! Det vil nå komme flere varer med tilknytning til tida som står foran oss. (17.11.17)

 

 

 

   Tre nye linputer lagt ut. Passer fint i sofaen, altså, var bare så fint vær i dag, så fotograferingen ble ute:-) (05.10.17)

 

 

 

   Oi! Er det nå det passer å si at tida flyr?? Ja! Men altså: Har lagt ut nye løpere i praktfull, glansfull, deilig lin. Lyse, friske farger; -sånn at du kan dra med deg sommerfølelsen på bordet inn i den fine tida vi har foran oss:-)

 Også nye sjal, i økologisk ull og silke, og ull og bomull.  - Litt tidlig kanskje, men ta en titt da vel:-) (09.08.17)

 

 

 

 

Side med julerelaterte ting er lagt ut. Ta en titt:-) (09.12.16)

 

Av ymse årsaker blir det ikke laget noe særlig nytt hos meg en stund fremover. Men det jeg har på sidene her er absolutt salgbart, så bare ta kontakt:-) (09.10.16)

 

 

Skjer lite nytt på vevloftet i denne årstida, men omsider har jeg da lagt ut tre nye skjerf. Sommerlige, myke og lette:-) Se dem under sjal og skjerf. (07.07.16) 

 

 

Hatt koselig gavehandlebesøk:-) Begynner å bli litt utplukka i kassene mine nå, men det er jo egentlig et godt tegn. Flere sjal, skjerf, puter, topper og løpere kommer etterhvert. (31.05.16)

 

 

Hadde en super kveld hos Nettverk Vev Vestfold i går kveld. Lydhøre damer og mye skryt:-) (20.04.16)

 

 

 

  Testa ut diverse garn i vinter, bla. økologisk. Vareprøvene ligger for salg til 450kr nå. (08.04.16)

 

 

 

   Tre nye sjal lagt ut. Ta en titt:-) (15.03.16)

 

 

 

  Nytt knytefritt sjal lagt ut i Sjal og skjerf. Det kommer flere nye sjal framover. (13.03.16)

 

 

Er nok ikke den flinkeste til å være aktuell her nei:-( Vel, vel, bedre seint osv.... Vinterfestivalen på Hadeland Glassverk er over for denne gang, og som vanlig ble det mange hyggelige møter der. Litt salg også:-)

  Apropos salg: Har kjørt et lite rydde/gleder-meg-over-været-salg på skjettene nå på Facebooksida mi. De som er igjen ligger nå til halv pris her også. Besøk Facebooksida mi, der skjer det ting oftere:-) (29.02.16)

 

 

      Mye nytt, se mer på Løpere og duker, og Matter og håndklær. Noen observante sjeler vil oppdage at jeg har prøvd å rydde litt, igjen.... derfor noen små endringer:-) (02.12.15)

 

 

  Puh! For lengst ferdig med messe i Blindern Athletica, rydder i hjemmeside, tar bilder, og prøver å få oversikt:-) Har samla julerelaterte ting i ei egen side; Jul. Kikk i vei! (25.11.15)

 

 

    Har  kommet i gang med å veve løper på den "nye" veven jeg kjøpte meg i vinter, på det NYE vevloftet mitt. Hurra! Renning i lin16, her er innslaget lintow. Korskyper dreiel, vever løperne i bredden. (28.09.15)

 

 

Ja, jeg får vel bare beklage, har vært lite oppdateringer her. Sommeren har gått, og jeg har flytta inn på nytt vevloft! Det er jo veldig stas, da.

  Også har det vært Vikerfjelldagen, en minihyttemesse med mange flotte boder og aktører. Uvant å rigge stand utendørs, uten rette vegger og vinkler,og men været var fantastisk, så det ble bra:-) 

  Dit hadde jeg bla med meg noen dachsaktuelle matter, som falt i smak hos mange. (25.08.15)

 

 

  Knytefri med TYNN blå bomull.

Stilig effekt som nesten kollapser litt, elegant og lite ruvende (20.04.15)

 

 

 Nye Knytefrie lagt ut. Myke og deilige:-) (24.03.15)

 

 

 

 Da var Vinterfestivalen ved Hadeland Glassverk over for denne gang. Mange hyggelige samtaler, masse fint håndtverk, og bedre salg enn i fjor. Tipptopp tommelopp:-) (05.03.15)

 

 

 

  Tirsdag 17.02 leverte jeg Putre og Kompis, to unike gardiner, til en unik familie. Gardinene, som har mønster etter tegninger til de unge mennene i husstanden, passa, og alle ble fornøyd:-) Morsomt oppdrag. (19.02.15)

 

 

  På lørdag, altså 7.febr, var det åpning av Vinterfestivalen på Hadeland Glassverk.

Der var det masse folk, så det ble mye hyggelig prat og også litt salg:-) (10.02.15)  

 

 

 

   Nye farger på lysa. Lilla og gylden. De lilla er jo fine til advent da, eller hvis du bare liker lilla...Gylden farge er staselig på julebordet, eller også hele året:-) (09.12.14)

 

 

Ryddeprosjekt i hjemmesida: Legger etterhvert solgta varer, som fremdeles kan bestilles, over i en egen kategori av Gamle synder. Håpet er at det blir mer oversiktlig. (23.11.14)

 

 

Hatt hyggelig formiddagsbesøk av Anders og Sidsel som handla av meg:-) Fikk avsetning på to knytefrie sjal og en skjette. Trallala! (13.11.14)

 

 

    Lagt ut to nye Knytefrie sjal. Julegave til deg selv, kanskje? (11.11.14)

 

 

  Bilder og info om Knytefritt sjal i bomull. Les og lær;-) (04.09.14)

 

 

         DA har jeg fått  rydda litt etter Damene på Gården. Flott helg med mange hyggelig møter med koselige folk. Takk til alle som bidro:-) (02.09.14)

 

 

Nå skal Produktfanen være i orden, også for de som bruker iPhone e.l. Det som før var "forsida" til Produkter heter nå Smakebiter, ellers er alt som før, så kikk i vei:-) (11.08.14)

 

 

     Nye Soltoppen sjal er lagt ut under Sjal og skjerf. Fortsatt vevd med rester, denne gangen med multifarget renning.

Deilig, lett blanding av cottolin og ull. Eller bare cottolin. (10.08.14)   

 

 

 

 

 

    Levert to sjal til vandreutstillingen

"Hvilken  Bragd!?" som åpner på Veien Kulturminnepark 7.august. Følg med på facebooksida mi, Guro Buttingsrud Design vev,og les mer om utstillingen på Husflidslagets sider.

  Nyt sommeren!(03.10.14)

 

 

Tida flyr, og vi er allerede godt i gang med sommeren. Har kommet et stykke på vei med å lage to tekstiler til "Hvilken bragd", et prosjekt Norges Husflidslag har. Les mer på http://www.husflid.no/prosjekter/aaklaer_fra_buskerud  Har ellers levert noe varer til Sysselgården, og der skal jeg også være med på Damene på Gården til høsten. (25.06.14)

 

 

 På lørdag åpnet Norske Brukskunstnere utstilling i Elverum Kunstforening. Jeg deltar med "Arv" og "My Heart belongs to Daddy". Utstillingen står til 25. mai, og er en salgsutstilling. Velkommen, velkommen! (06.05.14)

 

 

 

 

     Etter en liten navnkonkurranse på Facebook, har sjalskjerfhettene blitt hetende Skjette. Her avbildet på vinneren, som valgte denne varianten som premie:-) Flere skjetter, og mye annet kan ses på utstilling på Grinakervev sitt stabbur fram til 16.mai. Velkommen!!

 

 

   Omsider har jeg fått tatt noen bilder av de siste sjalskjerfettene jeg har laget. Renning i cottolin, og vevd med ull, men kan også veves med bomull og lin hvis noen synes det er bedre nå som det går mot vår og sommer:-) (28.03.14)

 

 

  Lindegrønn pute i halvdreiel. Cottolin og lin. Søker nytt hjem:-) (25.02.14)

 

Etter en snau måned med flott utstillingsplass, pakka jeg i går ned produkter på Hadeland Glassverk. Takk til alle som har vært innom:-). Tar gjerne imot både ris og ros ang utstillingen. (25.02.14)

 

 

  Vinterfestivalen på Hadeland Glassverk åpna på lørdag. Her representert ved et par dårlige bilder av min utstilling. Mange flotte håndverksprodukter. Vel verdt en tur:-)https://www.facebook.com/pages/Hadeland-Glassverk/168343568473 (04.02.14)

 

 

   Nye sjal, "Soltoppen", er lagt ut. Det fine navnet stammer fra hytta der de ble vevd tidligere i høst:-). Målet var å få brukt opp litt rester av cottolin, så det er flere farger i renninga. Hadde også lyst til å veve med en enkel teknikk for en gangs skyld, så det ble lerret. Et felt på midten har fargeeffekt. Synes de ble så vellykka, at jeg må nok sette opp ei ny renning med litt andre farger, ev. kjøpe nytt garn;-)(07.01.14)

 

 

 

Godt nyttår alle sammen! Jeg har nå skjult den sida som inneholdt bare juleprodukter og het Jul. Alle produktene ligger selvfølgelig på andre sider, men bare kontakt meg hvis det er noe dere ønsker, men ikke finner:-) Begynner vel snart å virke igjen etter lang og god ferie, så da kommer det snart litt nytt her. (02.01.14)

 

 

 Laget nye julelys, superfine som venninnegave, vertinnegave, mormorgave, eller simpelthen bare fordi du har lyst på det selv:-) Dekoren kan tas av sånn at glasset kan vaskes når lyset er brukt opp. (13.12.13)

 

 

Pga. en misforståelse med påmelding ble det ikke noe julemarked i Fengselet i Hønefoss på meg i år. Hvis noen vil handle av meg så er det bare å ta kontakt for å komme å se på ting, eller vi kan finne et sted å møtes e.l. Ellers er dere selvsagt velkommen til å bestille på tlf eller mail også:-) (06.12.13)

 

 

 

 Nytt småplukk lagt ut. Har også samla litt julete ting i en egen side. (27.11.13)

 

 

 

 

      DA er bilder av flere små håndklær lagt ut. Glade fargekombinasjoner. Kjøp flere i forskjellige farger og heng sammen, det lyser opp i høstmørket:-) Fine gaver, eller bare fordi du har lyst på sjøl.... (25.10.13)

 

    Flere sjalskjerfhetter i forskjellige farger og kvaliteter ferdig. Deilige over skuldre og rundt hals både inne og ute. God og varm for øra også, hvis du glemmer lua. (22.10.13)

 

 

   Det har vært en lang og vakker sommer. Bra for oss alle, men litt for fin for å opdatere hjemmeside.... Var med på Damene på gården, og det var flott. Har tatt med bordveven ut og vevd litt også, så snart kommer flere bilder av produkter. (15.09.13

 

 

   Sjal/skjerf/hetter, håndklær og løper lagt ut. (02.06.13)

 

  Ny dekkeløper i halvdreiel. Fin til å dekke til to, eller som løper på et litt stort bord. 50x130cm. (02.06.13)

 

 

   Blåveismarkedet forrige helg var hyggelig, med masse snakkesalige og interesserte mennesker innom. Koselige medutstillere også! Har hatt litt trøbbel med datatilførselen i det siste, men ser ut til å hjelpe nå, sånn at jeg kan få lagt ut flere bilder av nye produkter. (02.06.13)

 

Har laget noen nye sjalskjerfhalshetter.... i litt forskjellige farger og kvaliteter. Bronse/blå, Turkis/lime, ull, lin bomull... Har ikke rukket og ta bilder av dem, men venter til etter Blåveismarkedet. Da kjem det nyheter, hvis det ikke blir utsolgt da;-) Håper mange tar seg en tur for en prat og en kikk, og kanskje en handel. (21.05.13)

 

  Lenge siden det har vært noe aktivitet på sida her nå, men det skjer ting altså:-) Dessverre veldig mye som ikke handler om veving, men sånn er livet. Har vært på vevkurset "Fra design til datavev" sammen med 11 superdupre deltagere og to enda superduprere kursholdere: Ingrid Juul som stod for design, og Vibeke Vestby som holdt koken og vel så det gjennom lange dager ved pc og TC2-veven. Fabelaktig bra kurs. Ellers er det som dere ser av plakaten over snart klart for Blåveismarkedet i Fengselet i Hønefoss. Jeg deltar for første gang og er veldig spent. Gleder meg:-)

 

 

 

   To nye skjerf. Sjøl om det er vår i sikte, er det godt med litt ull fortsatt.Når vår og sommerkveldene kommer luner det med litt rundt skuldrene også:-) Kikk lenger ned på skjerf og sjal sida også, lettere ting i bomull finnes. (09.04.13)

 

 

     Sjalskjerfhalshette...deilig myk i ull og cottolin. Sjekk sjal og skjerf så ser du lure måter å bruke den på. (24.03.13)

 

 

  Lys og blå serviettringer lagt ut. Klikk og kikk:-) (09.03.13)

 

 

Hadde en superhyggelig og inspirerende kveld sammen med Lier Husflidslag i går kveld! Jeg var så heldig å bli invitert til å snakke om arbeidet mitt, og vevgruppa der hadde forberedt alt perfekt. Mange vevinteressert damer kom og ga positive tilbakemeldinger i bøtter og spann:-), og jeg solgte en del små og litt større produkter. Veldig, veldig moro! Takk til de som arrangerte, og takk til alle som kom. (07.03.13)

 

 

  Vinterfestivalen på Hadeland Glassverk er over. Har solgt litt og hatt mange hyggelige møter med håndverksinteresserte mennesker. Stas! (25.02.13)

 

 

     Ferdig med dekorativ tekstil laget på bestilling.

    Laget med utgangspunkt i herlige tegninger av elefant og giraff, tegnet av den umge mannen til høyre. Bildet ble godt mottatt, og jeg takker så mye for hyggelig stund med minivernissage hjemme hos oppdragsgiveren. (24.02.13)

 

 

Vil anbefale alle å ta en tur til Vinterfestivalen på Hadeland Glassverk. Den er godt i gang, og utstilling av flotte håndverksprodukter av forskjellige slag står fram til 24.febr. Vinterfestivalen er et samarbeid mellom Husflidslagene i Norge og glassverket. (13.02.13)

 

   Sjal med ull, deilig for noen og enhver. (21.01.13)

 

 

  Trallala, freske og freidige håndklær. (04.01.13)

 

 

    Nye lange skjerf lagt ut. Bomull, deilige til innebruk, mot våren, eller hvis du bare vil være kløfri...(scroll lit nedover på sida, nedenfor ullskjerfene) (04.01.13)

 

    

Har også lagt ut en del nyheter på løpere og duker. Prøvd å rydde litt også, så kikk i vei. (04.01.13)

 

 

  Har laget en del nytt i det siste, men tida blir litt kort akkurat for øyeblikket. Kunstmarked i Fengselet i Hønefoss som åpner lørdag 01.12 og Brukskunstnerenes julemarked i Kirkeristen sist lørdag har vært altoppslukende. Bilder av nye ting kommer etterhvert på sin plass. Følg med, følg med. (27.11.12)

 

 

  Har fått trykket opp kunstkort og julekort. Veldig fornøyd med dem, altså. Koster 10kr. for julekort, 15kr. for kunstkort. Hvis noen skulle ha lyst til å kjøpe mange, så kan vi nok finne en annen pris. (25.11.12)

 

 

Jippi, jippi! En dag ringte telefonen, og det var ei hyggelige dame som satt på noe fine tegninger fra den gang sønnen hennes var tre år. Disse ønsket hun å gjøre noe mere ut av, og kontaktet meg. En herlig giraff og en like herlig elefant på hver sin post-it-lapp fant veien til Pc'n min, og jeg er i gang med å planlegge en tredelt utsmykning som blir ganske stor. Bilder kommer:-) (12.11.12)

 

 Litt lenge mellom hver gang det skjer noe nå, men HURRA HURRA! Bilde "Være" er solgt. Min fabelaktige bestemor på 95 år ønsket seg noe nytt i stua, og klinket til å kjøpte et bilde av meg. Håper hun får glede av det i mange år til:-) (25.10.12)

 

Gaveprosjektoppdraget jeg hadde fått er utført, levert og mottatt, og etter sigende er mottakeren fornøyd. Jeg glemte rett og slett å ta bilder av det før jeg leverte det, men håper å få noen representative bilder av eieren etterhver. Da blir selvsagt bildene lagt ut her. (04.08.12)

 

 

Blitt intervjuet av lokalavisa i dag:-) Ikke hverdagskost å bli oppringt fordi avisa vil skrive om utstillingen. Gøy med reklame, men ikke gøy å bli intervjuet og fotografert. Det har vært mange innom og sett, og mange har skrevet i gjestebøkene. Takk og takk og mere takk til alle som kommer med så mange fine tilbakemeldinger. (18.07.12)   

 

 

Enda en hurra, hurra! 4.juni ble jeg innjuryert som fagmedlem i Norske Brukskunstnere. Har vært så opptatt med utstillingsforberedelser at jeg har glemt å skrive det...(30.06.12)

 

Hurra hurra! Jeg har fått et nytt oppdrag:-). Også denne gangen må det være litt hemmelig, siden det er et gaveprosjekt. Men det kommer bilder etterhvert. Også er bildearkivet mitt i orden igjen, så nå er det lagt ut nye bilder av Dekorative tekstiler. (30.06.12)

     Bilder fra utstillingen på Veien Kulturminnepark. Jeg vil anbefale alle å ta en tur. Der kan dere se mine bilder, pute og sjal, samt gips-støpningene Inge og jeg lagde. I tillegg til mine ting er det også fantastiske akvareller og sandstøpt glass av Inge Lauwers. Vi selger også litt mindre produkter i museumsbutikken begge to. Kom og kikk, og skriv i gjestebøkene våre, da blir i så glad! (30.06.12)

 

 

     21.juni åpnet utstillingen på Veien Kulturminnepark. Det var en del innom, og Veslemøy og Lone spilte nydelig for de heldige. Mange pene ord og mye skryt gjorde godt. (29.06.12)

 

 

Hei alle sammen!

Jeg har hatt trøbbel med bildene på sida mi noen dager, så det er litt mangelfullt. Jobber med saken, så kikk innom igjen etterhvert, så får dere også se nyheter fra utstillingen på Veien. (26.06.12)

 

 

     Smakebiter på bilder som skal stilles ut på Veien Kulturminnepark i sommer. 21. juni åpner utstillingen sammen med Inge Lauwers. (15.05.12)

 

   Og Inge og jeg forbereder oss til utstillingen......

      ...en utstilling i glass og tekstil...følg med, følg med... (15.05.12)

 

 

 

 

     Nye varer lagt ut. Vårdrops......Servietter og serviettringer.(16.04.12)

 

 

 

    12. april åpnet Veien Kulturminnepark for sesongen.......

    ....og jeg har levert varer for salg i museumsbutikken. (Hvis du trykker på denne linken får du beskjed om at siden ikke kan vises, trukk på "what you can try"....så kommer siden opp, det er en facebook side). Det kommer snarlig oppdatering av nye produkter. (15.04.12)

 

 

 

     Nye småting lagt ut. Kikk på løpere og diverse innredningstekstiler. (28.03.12)

 

 

     Det lille oppdraget jeg hadde fått er levert til mottageren, og han ble veldig glad og fornøyd. Et ganske lite bilde av en ganske liten hund, som betydde veldig mye:-) Gratulerer med 50-årsdagen til Bjørn, og takk til Vigdis som ville kjøpte et bilde av meg til sin mann! (25.02.12)

 

 

Jippi! Jeg skal ha salgsutstilling på Veien kulturminnepark! Skummelt, men gøy. Fantastiske, søte, snille og dyktige glasskunstner Inge Lauwers skal stille ut sammen med meg. 21.juni er datoen. Dessuten er jeg så heldig å få selge en del mindre produkter i butikken der. Den åpner 12. april. (22.02.12)

 

 

 

   Nye skjerf er lagt ut på sidene. Gå inn og kikk:-)

  (31.01.12)

 

 

Hurra Hurra!

Jeg har fått et lite oppdrag. Må være litt hemmelig ennå, i tilfelle vedkommende som skal få det i gave slenger innom denne sida. Bilder kommer seinere:-) (17.01.12)

 

 

   På juleaften var vi i Metodistkirken i Hønefoss. Antependiet jeg har laget ble innviet, og godt mottatt, og Lone spilte. Hun spilte utrolig fint, og mammahjerte mitt holdt på å sprenges av stolthet:-). Takk til Bjørg Helene og Ivar Granum som gav oss en fin stund på juleaften. (27.12.11)

 

 

  Nå har jeg lagt ut mange nye bilder og produkter. Skroll, klikk og kikk. Noen av tingene passer godt sammen, da har jeg prøvd å lage linker til de aktuelle produktene. Gi meg gjerne et tips hvis det er noe jeg har glemt, eller noe dere synes er ulogisk.

 Glem ikke at det er kort tid til jul; dere rekker ennå å bestille noe julerødt:-) (14.12.11)

 

 

 

Antependiet til Metodiskirken i Hønefoss er ferdig og levert. Det skal innvies på juleaften, og jeg skal få være med, og min datter Lone skal spille fiolin. Det blir stas. Bilder av ferdig produkt kommer da:)  (12.12.11)

 

       Kunstmarked i Kulturstiftelsen Fengselet i Hønefoss er ferdig, og jeg kan oppdatere sida igjen. Kjempebra kunstmarked: masse interesserte, hyggelige folk og veldig, veldig gøy å snakke med de andre dyktige utstillerne som deltok. Takk til alle som var innom, både av kunstnere og publikum, og ansatte i stiftelsen. (12.12.12)

 

   

      Jeg er godt igang med å veve antipendiet til Metodistkirken i Hønefoss. Hadde besøk av en delegasjon fra kirken i går, og vi hadde en hyggelig lunch sammen:-) De var også fornøyd med arbeidet mitt så langt. Puh! (09.11.11)

 

 

  Kunstmarked i Fengselet 3.-11. des. Jeg deltar, og håper mange kommer!!

 

 

     Nye ting er lagt ut. Kikk på puter, løpere og skjerf. (05.11.11)

 

 

Har hatt besøk av Norsk Husflids' journalist Sissel Beate Skar i dag. Veldig koselig formiddag med mye skryt. Det er jo stas. Også er det stas og bli intervjuet, da:-) (19.10.11)

 

 

  Nye sjal er lagt ut på Sjal og skjerf-siden. (19.10.11)

 

 

 

 

 

 

Veldig morsomt, hyggelig, nyttig og lærrerikt vevmøte på Wøyen Gård lørdag 1.oktober. Takk til alle som gav gode tilbakemeldinger på presentasjon og produkter fra min hånd:-)

 

 

Hurra, hurra!

Jeg har fått oppdraget med å veve ny alterduk til metodistkirken:-)